"Ображали мене і мою сім'ю": Син Суркіса поскаржився на юнаків із "Шахтаря"

Голкіпер Динамо U-19 В’ячеслав Суркіс розповів про конфлікт з фанатами та гравцями Шахтаря, який відбувся після матчу у молодіжній першості, передають Патріоти України.

Після завершення гри, у якій Динамо перемогло з рахунком 2:1, на полі ледь не сталась бійка між представниками обох команд. Зокрема, у В’ячеслава Суркіса стався конфлікт з фанами Шахтаря.

За словами сина експрезидента Динамо Григорія Суркіса, конфлікт спровокували саме вболівальники донецького клубу. «Спочатку все було добре, але в другому таймі Захарченко отримав несправедливе вилучення, я вважаю. Після цього почалися кричалки з боку Шахтаря.

Найбільше кричали не вболівальники, а діти з академії U-13, U-14, U-15, яких привіз Шахтар. Цьому немає місця у футболі. Вони почали ображати мою сім'ю, мене, деяких гравців Динамо та сам клуб Динамо.

Спочатку це було адресовано конкретно мені, потім моєму батькові, а потім усій моїй родині. Я це чув протягом останніх 30−35 хвилин після того, як ми забили другий гол", — розповів Суркіс у коментарі TaToTake.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...