Ображав адміністратора та псував майно: Поліція розповіла про жорстке затримання військового у Львові (відео)

Патрульні поліцейські пояснили розповсюджене у Мережі відео жорсткого затримання чоловіка у Львові, якого нібито хотіли мобілізувати. Насправді правоохоронці застосували фізичну силу проти агресивного хулігана. Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції України у неділю, 17 грудня, передають Патріоти України.

На опублікованих у соцмережах кадрах видно, як кілька поліцейських і чоловіків у формі зв’язують і затримують чоловіка. Він кричить і чинить опір. Очевидці стверджували, що чоловіка хотіли силоміць мобілізувати.

Проте у поліції пояснили, що до патрульних звернувся військовий і повідомив про конфлікт у готелі за участю нетверезого чоловіка, який ображав адміністратора та псував майно.

Після прибуття поліції чоловік продовжив «поводитися неадекватно», тому правоохоронці застосували силу і доставили його в управління поліції, зазначається у повідомленні.

Як встановила поліція, затриманим виявився солдат однієї із військових частин. А військові, які були на відео, не мають стосунку до ТЦК, заявили патрульні.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

"Ми ще подивимося ці моменти": Шовковський висловився про розгромну поразку "Динамо" від "Лаціо" у стартовому турі Ліги Європи

четвер, 26 вересень 2024, 23:25

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував розгромну поразку від римського "Лаціо" в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25, передають Патріоти України. Номінально домашній для "біло-синіх" поєдинок н...