Ображена дівчина забила "стрілку" язикатим недочоловікам: "Будешь ее брать, стоя у батареи", - телекоментатори баскетбольного матчу образили українських спортсменок (відео)

Ображена дівчина забила "стрілку" язикатим недочоловікам: ""Будешь ее брать стоя у батареи", - коментатори баскетбольного матчу образили українських спортсменок (відео)

"Будешь ее брать стоя у батареи": операторы баскетбольного матча в Украине оскорбляли девушек-игроков, видео

Під час трансляції баскетбольної гри Суперліги України між командами Київ-Баскет і ІнтерХімСДЮСШОР телеоператори допустили брудні висловлювання на адресу дівчат-гравців, зазначають Патріоти України.
В ході прямого ефіру оператори вульгарно обговорювали дівчат, а про Дарину Завидну і зовсім сказали, що вона "схожа на транса". Також ці жалюгідні представники чоловічої статі говорили і про інші учасницях гри.
"Это твоя крошка; Ты ее будешь брать стоя возле батареи", - заявив один з операторів.
Оператори, вочевидь, під час роботи забули вимкнути мікрофони, в результаті чого їх почули глядачі трансляції.
На YouTube трансляцію гри вже видалили, однак врагменту скандалу скопіювали в інші відеоканали.
У Facebook деякі баскетболістки встигли негативно відреагувати на цей інцидент. Зокрема, сама Дар'я Завидна запропонувала операторам повторити їй в очі те, що вони про неї говорили.

"Будешь ее брать стоя у батареи": операторы баскетбольного матча в Украине оскорбляли девушек-игроков, видео

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...