Ображений рогоносець? У Києві жорстоко помстилися власниці білого авто (фото)

На одній стороні машини невідомий написав: "С*ка дура". На іншій: "Прості".

У суботу, 5 жовтня, на парковці біля торгового центру "Рівер Молл" в Києві помітили автомобіль, який був "прикрашений" дивними написами і малюнками. Відповідне фото було опубліковано на Facebook сторінці "ДТП України", передають Патріоти України.

Інцидент стався в районі Осокорки. На знімку можна побачити білий автомобіль, на капот якого невідомий червоною фарбою наніс імпровізоване зображення статевого члена. На одній стороні машини невідомий також написав: "С*ка дура". На іншій: "Прості".

"Нічо так тюнінг", "Зате не вкрадуть", "Машину жалко", "Креативненько", - пишуть в коментарях користувачі соціальної мережі.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...