Образливо "до сліз": Голові Держрезву вручили обвинувальний акт, "порушивши всі можливі норми" прямо в аеропорту

Високопоставлений чиновник щойно прилетів з екзотичної відпустки. В "Борисполі" його вже чекали з папірцем про збитки на 6 000 000 грн

Вадим Мосійчук (зліва)Голові Державного агентства резерву Вадиму Мосійчуку вручили обвинувальний акт у справі про незаконне переміщення зерна в 2017 році з підприємства під Харковом на підприємство в Черкаській області. Про це написав сам Мосійчук у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

За його словами, обвинувальний акт представник прокуратури вручив йому в аеропорту "Бориспіль" після прильоту з відпустки.
"Порушивши всі можливі норми, вручили обвинувальний акт у справі переміщення зерна з харківської бази 85 на підприємство Златодар", - написав Мосійчук.
Звинувачений стверджує, що акт вручили, незважаючи на те, що "попередньо з прокурором було домовлено, що в понеділок, 1 квітня я приїду сам в прокуратуру".
4 жовтня 2018 року Мосійчуку вручили підозру співробітники ГПУ. Йому інкримінують прийняття незаконних рішень про переміщення з одного держпідприємства на інше більше 14 000 тонн зерна, що спричинило необгрунтовані витрати для завантаження, розвантаження та транспортування цього майна на суму понад 6 млн грн.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...