Образилася за таку "наругу": 62-річна британка подала у суд на роботодавців, бо колега назвав її "бабусею"

Британка Енн Допсон подала в суд на видавничу компанію, де вона працювала, через те, що колега назвав її в своїй статті бабусею. У журналі Fleet World, який публікувався її видавництвом Stag Publications, з'явилася стаття Стіва Муді з оглядом автомобіля Renault Kadjar, передають Патріоти України.

У ній він, описуючи машину, висловив думку, що вона "чудово продемонструвала себе у трьох сферах застосування: як сімейний засіб пересування, як тачка для парубоцьких роз'їздів по місту і як комфортабельне авто для бабусі". Під бабусею він мав на увазі Допсон, так як вона в числі інших також брала участь у тестуванні автомобіля.

Незважаючи на те, що їй було 62 роки, і вона вже мала трьох онуків, Допсон порахувала таку характеристику наругою, так як це спричинило жарти з боку інших колег. Згодом вона звільнилася і подала скаргу колишньому роботодавцю, але той її відхилив.

Допсон у результаті вирішила подати до суду на видавництво. Там постановили, що стаття Стіва Муді була дискримінаційною, але претензії жінки до екс-роботодавця були відхилені, тому що це був "окремий" інцидент.

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...