Образив "людську гідність": Росіянина оштрафували через "Путіна-під**са"

Євген Носков висловився щодо президента РФ у соцмережі "ВК".

У Росії Євгена Носкова засудили за те, що він в мережі обізвав президента РФ Володимира Путіна "під**сом". Дане рішення суду виніс суд Красноярського краю РФ, оштрафувавши росіянина на 30 тисяч рублів (11535 грн) через коментар про Путіна в соціальній мережі "ВКонтакте", передають Патріоти України із посиланням на "МБХ-Медіа".

"Носков розмістив для загального користування інформацію, виражену в непристойній формі, щодо президента Російської Федерації, яка ображає людську гідність і громадську мораль, чим проявив явну неповагу до суспільства, держави, органів, що здійснюють державну владу в Російській Федерації", – йдеться в рішенні суду.

Раніше Носков повідомляв, що такий штраф для нього занадто великий. "Я написав, що Путін – під**с. Про те, що я працюю за трьох, а отримую за одного", – зазначав він.

В ході судового засідання Носков повністю визнав свою провину і розкаявся в скоєному. При призначенні штрафу суд врахував матеріальне становище Носкова – він проживає один, має щомісячний заробіток в розмірі 18 000 рублів (6921 грн), щомісячні витрати на комунальні платежі в розмірі 4300 рублів (1653 грн).

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...