"Образив національну валюту": У Росії син відомого актора витер ніс рублями на камеру (фото)

Сам Ігор Верник поспішив виправдати свого сина. За його словами, цей кадр нібито був зроблений на знімальному майданчику.

Ігор Верник. Фото: скріншот з відео.

Син російського актора і телеведучого Ігоря Верніка Григорій висякався у банкноту в п'ять тисяч рублів. Відповідне фото опублікував на своїй сторінці в Instagram продюсер Андрій Разін, де висловив своє обурення з приводу даного вчинку, передають Патріоти України.

"Вважаю образою поведінку студента МХАТу Григорія Верника, сина відомого актора Ігоря Верника. Витирати ніс п'ятитисячними купюрами, коли країна голодує і люди ледве зводять кінці з кінцями. Так ображати нашу національну валюту вважаю неприпустимим", — заявив Разін.

Користувачі мережі підтримали продюсера і також залишили під його постом гнівні коментарі: "Згодні на все сто", "Якби подібна "золота молодь" знала ціну зароблених своєю працею грошей, то не витирала б ніс грошовими знаками РФ. Яке позорище і синочку і татові, що виховав Пустушку!", "Походу ми вже друге дно пробили... Час включити сумну музику і почати спускати шлюпки на воду".

Сам Ігор Верник поспішив виправдати свого сина. За його словами, цей кадр був зроблений на знімальному майданчику. "Це кадр з короткометражки, в якій він знявся. Він там грає покидька",— розповів Верник Telegram-каналу "Підйом".

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...