Образив почуття вірян: Православні активісти вимагають у Кіркорова через суд мільйон

Православні активісти вимагають через суд у російського співака Філіпа Кіркорова мільйон рублів. Саме в таку суму вони оцінили моральну шкоду після його номера з танцями на хресті, який був показаний на ювілейному концерті навесні 2022 року. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Позивачем виступив Михайло Феодориді, який представився аналітиком і юристом. Він переконаний, що Кіркоров поглумився над церковною символікою, за що повинен розплатитися.

"Наприкінці квітня, виступаючи на своєму сольному концерті, Кіркоров здійснив акт знущання над головною християнською цінністю, влаштувавши танці на перекинутому хресті", - сказав Михайло.

На такі звинувачення вже відповів правозахисник Кіркорова Олександр Добровінський. Адвокат не бачить в цьому виступі нічого протизаконного і аморального, а позов називає "спробою нажитися" на зірці.

"Подібні позови лише підтверджують той факт, що Філіп Бедросович - дуже популярна особистість, а його творчість чинить настільки сильний вплив, що не залишає байдужим нікого... Його номер на хресті виявився настільки сильним і яскравим, що досі не дає спокою. Позов ми відіб'ємо, а ось слава про номер Філіпа Бедросовича залишиться надовго... Якщо людина, яка подала позов, оцінює образу в один мільйон рублів, то виходить, згідно з позовом цієї людини: "Заплати гроші і ображай, як хочеш? Тільки дай гроші, Кіркоров", - сказав Добровінський.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...