Образився, бо не купила гру: У Херсоні мати знайшла в зашморгу 10-річного сина

8 грудня у Херсоні вкоротив собі віку 10-річний хлопчик -повісився у своїй кімнаті, передають Патріоти України.

Зі слів мами загиблого, син хотів нову комп'ютерну гру. Жінка пообіцяла купити її пізніше. Хлопчик сильно образився та пішов до своєї кімнати. Коли мати через деякий час зайшла туди, син вже не дихав, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Родина на обліку у соціальних служб не перебувала, хлопчик характеризувався лише позитивно, добре навчався та займався спортом", - розповів начальник відділу ювенальної превенції поліції області Ярослав Шанько.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Вилучені особисті речі хлопчика та встановлюються остаточні причини такого вчинку.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...