Образився на штраф та збільшив провину: На Львівщині п'яний водій напав на патрульних з лопатою (відео)

Під час перевірки документів у 46-річного львів'янина були виявлені ознаки сп'яніння.

У ніч на п'ятницю, 26 лютого, у Львівській області водій після перевірки на стан алкогольного сп'яніння почав трощити лопатою автомобіль правоохоронців. Про це патрульна поліція повідомляє в своєму Facebook, передають Патріоти України.

На автодорозі Тернопіль - Львів - Рава-Руська патрульні зупинили автомобіль Renault Kangoo через несправне підсвічування номерного знака. Водій намагався усунути несправність, але у нього не вийшло. Під час перевірки документів у 46-річного львів'янина були виявлені ознаки сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала 1,94 проміле, що значно перевищує норму.

Коли патрульні складали адміністративні документи, водій відкрив багажне відділення, дістав звідти лопату і почав бити по службовому автомобілю. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Тепер чоловікові оголосили підозру по ч.1 ст. 296, яка передбачає відповідальність за хуліганство.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...