Образився за двійку: У Росії 15-річний школяр побив вчительку молотком по голові (фото, відео)

У Єкатеринбурзі (Росія) учень дев'ятого класу напав з молотком і ножем на вчительку. Причиною стали її слова про те, що вона не допустить його до здачі іспиту через невивчений вірш. Про страшний інцидент розповіли на Telegram-каналі LIFE SHOT, посилаючись на правоохоронців, передають Патріоти України.

Відзначається, що підліток підстеріг свою класну керівницю поза школою і близько п'яти разів ударив молотком по голові, ножем не поцілив жодного разу. Жінка змогла вибити зброю з рук школяра і повалила його на землю. Із забоями її відвезли в лікарню, але пізніше від ушпиталення вона відмовилася. Підлітка затримали. За одними даними, хлопця разом з його бабусею відвезли на допит в поліцію, а за іншими – в психіатричну лікарню. Тим часом однокласники агресивного школяра розповіли "Підйому" про деталі жахливої події.


"Я пішов на урок, там всі говорили про те, що Данило напав на Марину Миколаївну. Потім до нас підійшов завуч і сказав, що Данило підстеріг Марину Миколаївну за гаражами, коли вона йшла в школу, з молотком і ножем. Він вдарив молотком вчительку ззаду і хотів добити ножем, але ззаду був учитель фізкультури і скрутив його, а після викликав швидку і відвів Данила в зал чекати поліції. Марину Миколаївну "зашили", і вона поїхала додому відпочивати", – розповів один з однокласників неадекватного хлопця.

На відео з місця злочину, яке опублікував Telegram-канал Hue, видно, що весь майданчик, де відбувся напад, у крові вчительки.



Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...