Обрізав дерево: На Полтавщині гілка вбила чоловіка - медики були безсилі

У селі Жуки Полтавської громади 16 вересня, близько 14-ї години, під час обпилювання дерева на чоловіка впала гілка. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень він загинув на місці, передають Патріоти України.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Полтавській області. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

За попередніми даними слідства, 75-річний місцевий житель обпилював дерево, коли на нього впала гілка. На жаль, отримані травми виявилися смертельними.

Поліція під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури розпочала кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Обставини інциденту з'ясовуються.

Зовсім не таке, як малюють пропагандисти! Чому дитинство в СРСР було убогим: ТОП-5 причин

середа, 18 вересень 2024, 12:57

Є такий парадокс ностальгії: навіть найгірші, найбідніші та найубогіші часи ми можемо згадувати з теплом на серці, якщо на той період припадало наше дитинство чи рання юність. Звісно, з роками втрачається і гострота сприйняття – пам’ять влаштована так,...

Шукають "нового життя": Румунія та Молдова стали новими центрами втечі для українських чоловіків

середа, 18 вересень 2024, 12:43

Незважаючи на всі виклики, українські біженці продовжують шукати можливості для порятунку та нового життя в Європі, передають Патріоти України. Межа між війною та миром на південно-західному кордоні України проходить через прикордонні пункти Румунії та...