"Обручі літали, м'ячі падали, всі плакали": Фігурист з США висміяв обурення росіян щодо "несправедливого суддівства" в художній гімнастиці

Бронзовий призер зимової Олімпіади-2018 в Пхенчхані (Південна Корея) в командних змаганнях з фігурного катання Адам Ріппон не зміг стриматися, щоб не висловити свою позицію щодо виступів росіянок в художній гімнастиці на Олімпіаді в Токіо, зазначають Патріоти України.

31-річний американець поглузував з Росії, яка вперше за 25 років не завоювала золоту медаль на літній Олімпіаді в дисципліні художня гімнастика.

"Відвідав художню гімнастику, і там була справжня драма - навіть більше, ніж я очікував. Обручі літали, м'ячі падали, всі плакали. Офіційний акаунт ОКР пише, що результати несправедливі. Іронічно для країни, яку, взагалі-то, відсторонили від Олімпіади через допінгові скандали і яка тепер скаржиться на несправедливість, неймовірно. Це навіть занадто, якийсь арт-поп", - надрукував Адам у себе в Twitter. Зазначимо, що у 2015 році Ріппон зробив камінгаут й повідомив, що він гомосексуаліст.

Росіянки фінішували у груповому багатоборстві на другій сходинці. А в індивідуальному багатоборстві лідер збірної Росії Діана Аверіна залишилася зі срібною медаллю. Усі спортсменки допускали помилки у фіналі, але в Росії закрили очі на недоліки своїх представниць, а акцентували увагу на чужих неточностях.

Наставниця збірної Росії з гімнастики Ірина Вінер-Усманова обізвала суддівство "ганебним". А заслужений тренер СРСР з фігурного катання Тетяна Тарасова заявила, що рефері - "тварі".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...