Обшук та вилучення речових доказів у Тищенка: Спливли нові деталі щодо розбитого телефона. Він був не один

Народний депутат Микола Тищенко під час оголошення підозри розбив два свої телефони. Про це повідомив прокурор під час судового засідання з обрання запобіжного заходу в Печерському райсуді, пише "Укрінформ".

Обвинувачення просило долучити до матеріалів справи відео, на якому парламентар розбиває гаджети об стіл.

"Він ударяє телефон об кам'яний стіл. Таким чином, спочатку його псуючи, а потім знищуючи. Спочатку це був один телефон, а потім - інший. Після того, як він один раз вдарив, він його зламав майже навпіл, а потім кидав на підлогу і на стіл", - розповів прокурор.

Також він попросив суд задовольнити клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу Тищенку та зобов'язати його здати паспорти для виїзду за кордон, а також не покидати місце проживання без дозволу слідства.

Не все так погано? У Міненерго розповіли, що буде з відключеннями світла на вихідних

п’ятниця, 28 червень 2024, 20:55

Ситуація з енергопостачанням в Україні залишається складною, але цими вихідними можуть обійтися без відключень світла. Про це в ефірі телемарафону заявила заступниця міністра енергетики Світлана Грінчук, передають Патріоти України. "Традиційно на вихід...

Україна втратила сина: У США помер начальний пластун та український винахідник Любомир Романків

п’ятниця, 28 червень 2024, 20:40

У ніч на п'ятницю, 28 червня, на 93-му році життя у США помер український науковець, винахідник та начальний пластун Любомир Романків. Він родом зі Львівщини. Про це повідомив пластовий і громадський діяч Юрій Юзич, передають Патріоти України. "Третій ...