"Обстановка весь час напружена. Ворог постійно намагається провокувати", - боєць ЗСУ

Армієць запевняє, що така поведінка противника змушує триматися в тонусі, а ще не забувати вдягати каску, бронежилет, носити з собою аптечку.

«Обстановка весь час напружена. Ворог постійно намагається провокувати, а ще вони лазять, копають, укопуються», - розповідає боєць на ім‘я Євген, який боронить нині Горлівський напрямок, передають Патріоти України з посиланням на Факти ICTV.

Досить часто, каже військовий, працюють ворожі снайпери. «Переважно по цій позиції. Вони добре пристрілялися, весь час сюди цілять. Та і по місцевих не раз прилітало».

Армієць запевняє: така поведінка противника змушує триматися в тонусі, а ще не забувати вдягати каску, бронежилет, носити з собою аптечку. А ще до позицій російських окупантів звідси досить близько. Ворог періодично використовує відстань, щоб спробувати зав’язати діалог із українськими захисниками. «Непристойні жести нам показують. А ми не ведемося. На хворих не ображаються», - сміється Євген.

Противник б’є по наших укріпленнях переважно ввечері. А ще вночі миттєво реагують на рух українських вояків. Оптика у ворога дуже високої якості.

Втім, навіть так звана окопна війна залишається війною. Вона непередбачувана, і бій може початися будь-якої миті. «Вранці сиділи спостерігали, вибіг один, пару разів із РПГ стрельнув по посту, одразу ж полетіла кулеметна черга», - розповідає Євген.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...