Обставини змушують: Директор Софії Ротару розповів, чому співачка повернулася на велику сцену

Cофія Михайлівна не так багато заробляє, як більшість думає.

Народна артистка Софія Ротару порадувала нещодавно шанувальників, виступивши, всупереч очікуванням хейтерів, на «Пісні року». Її появи на сцені чекали з нетерпінням, так як до цього співачка балувала своїми піснями тільки учасників корпоративів і невеликих концертів, передають Патріоти України.

Тим часом, знаменитість, можливо, і не стала б знову співати перед великими залами, якби не була змушена утримувати свою велику сім'ю. Про це виданню «Собеседник» розповів концертний директор співачки Сергій Лавров.
«Вона взагалі не хоче виступати, це я її вмовляю. Софія Ротару спонсорує свою сім'ю. У неї п'ять братів і сестер, діти і внуки, яких треба поставити на ноги. Вона в минулому році купила трактор своєму братові», - розповів концертний директор.
Він зазначив, що знаменитість виступає раз на місяць. За рік у неї буває приблизно десять виступів. Cофія Михайлівна не так багато заробляє, як більшість думає. «Гонорар у неї 50 тисяч євро. Але відніміть від них витрати на колектив, на запис нових пісень, на костюми. Ви бачили, щоб Ротару вийшла в одному і тому ж костюмі? Вона і балету нові купує, божевільна на цю тему», - розповідає Лавров.
До того ж співачка всю свою пенсію давно перераховує дівчинці з Кривого Рогу, яка страждає вродженим захворюванням кісток. Свого часу про дитину артистці розповіла її приятелька. Софія Михайлівна вирішила їй допомагати. Нагадаємо, Софія Ротару працює на великій сцені більше 50 років. Десять років тому вона очолювала список найуспішніших в комерційному плані артистів українського шоу-бізнесу з доходом $ 4,76 мільйона в рік.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...