Обстріл росіянами житлового будинку в Харкові: Загинула мати однієї з найсильніших легкоатлеток України

Унаслідок ракетного удару росіянами по Харкову, який було здійснено вранці 18 серпня, загинула мати української легкоатлетки Катерини Табашник, передають Патріоти України.

Зазначимо, що над ранок 18 серпня у місті Харкові пролунало щонайменше п'ять вибухів внаслідок влучання російських ракет. На жаль, не обійшлося без жертв. Однією з них виявилася мати Табашник, яка народилася саме в Харкові. Про це спортсменка повідомила на своїй сторінці в Instagram. У сторіс з руїнами гуртожитку, де жила родина Табашник, Катерина також позначила російських спортсменів – Іллю Іванюка та Марію Ласіцкене.

"Рускій мір забрав життя моєї матусі. Звільнив мене від дому і всього мого життя. Як я вас ненавиджу", - написала легкоатлетка.

Окрім того, Табашник опублікувала у сторіс фото зі свічею і словами "Мамочко, я тебе дуже сильно люблю". Як повідомили "Суспільному" очевидці, під завалами у гуртожитку знайшли нагороди й грамоти Табашник, які зберігала родина.

© instagram.com/katerynahj
  • Особистий рекорд Табашник у стрибках у висоту складає 1.96 метрів. Його українська стрибунка встановила у червні 2018 року у Кропивницькому;
  • У червні 2022 року 28-річна легкоатлетка з повторенням рекорду сезону виграла турнір зі стрибків у висоту у Женеві;
  • Табашник 2022 року виступила на трьох етапах Діамантової ліги. У польській Сілезії вона здобула "бронзову" нагороду.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...