Обурені казахи швидко знайшли "героїню": У Казахстані росіянка заявила про "російське" походження міста Актау (відео)

Зростає напруженість між РФ і Казахстаном на тлі територіальних претензій російських чиновників. Громадянці РФ довелося публічно вибачатися за те, що заявила про "російське" походження казахського міста Актау. Відео вибачень було оприлюднено в Мережі, передають Патріоти України.

Росіянка, яка тривалий час проживає в Казахстані, в сварці з молодою людиною заявила 2 липня, що місто Актау "побудували росіяни", а також образливо відгукувалася про казахський народ. Інцидент викликав хвилю обурення казахського суспільства, на жінку обрушилася хвиля критики. Їй довелося вибачитися.

"Я в нервном состоянии сказала очень нехорошие слова, что "русские построили этот город". Я неправильно… я была в нервном состоянии. Простите меня, пожалуйста. Я не хотела этого. Я долго живу в Казахстане, я люблю Казахстан, казахский народ. Я ничего плохого не хотела сказать про казахский народ… Простите меня", - заявила росіянка.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...