Обурені критикою Луческу: Румунські ультрас погрожують фанатам "Динамо"

Кілька днів тому київські ультрас влаштували протест біля столичного стадіону, куди румунський фахівець прийшов, щоб покласти квіти до пам'ятника Валерію Лобановському.

Ультрас "Динамо" Бухарест Peluza Catalin Hildan-Dinamo записали звернення до фанатів київського "Динамо", в якому поставили ультиматум через критику українців на адресу Мірчі Луческу, повідомляють Патріоти України.

Представники румунського "Динамо", який Мірча тренував з 1985 по 1990 роки, зазначили, що знають, що таке суперництво, але до Луческу не можна так ставитися.

"Знайте, Мірча Луческу заслуговує на те, щоб його цінували і поважали. Протягом багатьох років в українському футболі не домінуватиме суперництво, а цінність самого футболу. Цінуйте Луческу, інакше віддайте його нам. У Києві або Бухаресті, "Динамо" його потребує, як сонячного світла", - йдеться в зверненні ультрас.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...