Обурила навіть власну доньку: Зрадниця Єгорова обізвала українок "папуасками"

Нині фанатка Путіна, а раніше відома українська телеведуча Сніжана Єгорова, вкотре наверзла пропагандистських нісенітниць. Зрадниця цинічно обізвала українок та принизила українську мову, передають Патріоти України.

Єгорова часто поширює проросійські наративи в мережі і зневажає свою батьківщину. На це відреагувала її старша донька – ведуча Стася Ровінська. Дівчина обурилася висловлюваннями матері. Зокрема, саме Стася опублікувала у своєму Instagram кількасекундне відео, де втікачка обзиває українок "папуасками".

"...патріоток, скажених якихось молодих ть*лок з кільцями в носі, папуасок ту*ор*лих, які розповідають українською мовою, що нам не виграти цю війну без бабів. І потім вони сидять, україномовні українці, які по-українськи одне одному розповідають, як вони будуть воювати до самої перемоги і що треба з цим робити. Треба 4 мільйони українців погнати просто туди (на фронт – УНІАН)", – наверзла маячні Сніжана.

Ровінська не стала залишатися осторонь і закликала своїх підписників поскаржитися на відео матері-путінстки, щоб воно зникло з YouTube. Варто вказати, що у Стасі чітка проукраїнська позиція. Вона вже звикла до пропагандистських нісенітниць Єгорової, тому їй байдуже на них.

Однак ведуча не може допустити, аби на своїх аморальних висловлюваннях її мати заробляла. Тому метою жінки є зробити все, аби урізати благодійні пожертвування Єгоровій від таких же колаборантів, як і вона сама.

"Поскаржтеся на канал! Будь ласка, розкажіть про цей канал. Це прихильниця тероризму. Я не хочу, щоб вона отримувала гроші. Вона там донати збирає і заробляє на цьому", – закликала Стася.

Скріншот Instagram

Зазначимо, що прохання Ровінської спрацювало. Скарги допомогли видалити відео зрадниці з YouTube. Єгорова поплатилася за свій цинізм.

Відрубали палець і пробили голову: у Кракові група поляків жорстоко побила юнака із України

вівторок, 16 липень 2024, 10:35

У Кракові на місцевій водоймі група поляків напала із мачете та сльозогінним газом на 17-річного українця і жорстокого його побила. Хлопцю відрубали палець і пробили голову. Про це повідомляє yavp.pl. За повідомленням, напад стався ввечері, 10 липня. 1...

Українці активно відкривають нові ФОПи: в яких сферах найбільше

вівторок, 16 липень 2024, 10:02

За останні 12 місяців кількість зареєстрованих ФОП в Україні зросла на 11,4%, досягнувши 1 665 907, найбільше зростання спостерігається у Київській, Волинській та Рівненській областях. Популярними сферами залишаються комп'ютерне програмування, роздрібн...