Обвалився дах, все згоріло: У Росії сталася масштабна пожежа в торговому центрі (фото, відео)

У російському супермаркеті "Лента" 21 грудня сталась масштабна пожежа. Це відбулось на вулиці Єлізарових у Томську. Повідомлення про те, що спалахнув вогонь, надійшло до пожежно-рятувальної служби о 15:06, передають Патріоти України.

Евакуювали понад 200 людей

Коли служба з надзвичайних ситуацій прибула на місце події, з-під даху було видно дим. Наразі відомо, що евакуювали понад 200 людей. Також відбувається евакуація автомобілів зі стоянки.

У пресслужбі департаменту охорони здоров'я повідомили, що поки про постраждалих невідомо. Водночас бригада швидкої допомоги продовжує працювати на місці інциденту.

Актуальні деталі про пожежу

Наразі продовжують шукати джерело загоряння. Працюють 90 людей та 30 одиниць техніки.

Прохід у магазин – заблокований, зокрема через те, що загорілися спиртні напої. Через це пожежники мусять заходити в будівлю через дах. За інформацією місцевих журналістів, з магазину чути вибухи піротехніки.

Що говорять в адміністрації супермаркету

Адміністрація супермаркету прокоментувала пожежу. Там повідомили, що займання сталося у секції непродовольчих товарів, де спалахнули піддони. Одна із співробітниць супермаркету вважає, що, цілком ймовірно, це може бути підпал. За її словами, пожежа спалахнула у відділі феєрверків.

Таку інформацію підтвердила і директорка одного з магазинів косметики, яка орендує площу в торговому центрі. "У відділі піротехніки були вибухи. Все почалося звідти. Наші магазини згоріли, все згоріло", – поділилася очевидиця.

Обвалився дах

Відомо, що пожежа охопила майже всю площу будівлі – 5 225 квадратних метрів. На площі 3,5 тисячі квадратних метрів обвалилась покрівля.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...