Обидва із Волині: У мережі розповіли про двох воїнів ЗСУ, загиблих на Донбасі

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі 3 і 4 квітня загинули два воїна Збройних сил України – Сергій Сулима і Андрій Горлатий. Вони обидва були родом з Волинської області. Про це повідомляється на сторінці обласної держадміністрації у Facebook, передають Патріоти України.

Сулима Сергій Олександрович, 1980 року народження, загинув 3 квітня. Сам він з Луцька, а останні роки проживав в Івано-Франківській області. У нього залишилися мати і сестра.

Молодший сержант, старший механік-водій Горлатий Андрій Васильович, 1976 року народження, загинув 4 квітня. Також уродженець Луцька. Проходив контрактну службу з 2018 року. У нього залишилися двоє дітей, мати і сестра.

"Глава ОДА Юрій Погуляйко і Волинська обласна державна адміністрація висловлюють співчуття рідним і близьким загиблих героїв", – йдеться в повідомленні.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...