Обоє родом з України? Майкл Дуглас і Скарлетт Йоганссон за аналізом ДНК виявили спільне коріння

Американські актори Майкл Дуглас і Скарлетт Йоганссон виявилися далекими родичами. Про це повідомляє видання People.

В епізоді проєкту Знайти своє коріння ведучий Генрі Луїс Гейтс-молодший, сказав, що знаменитості мають ідентичні гілки ДНК на чотирьох різних хромосомах.

Гілки акторів йдуть від материнської лінії Скарлетт, яка "сягає корінням в єврейські громади Східної Європи". Примітно, що сам Майкл Дуглас, як і його батько, мають предків родом з України.

Варто зауважити, що Дуглас - перша дитина акторів Кірка Дугласа та Діани Гілл. Його дідусь і бабуся по батьківській лінії були євреями, які емігрували до Америки з Одеси. Зірка має трьох дітей, з 2000 року одружений з акторкою Кетрін Зета-Джонс.

У свою чергу, мати Скарлетт Йоганссон народилася в єврейській родині, предки якої втекли з Польщі та Російської імперії, отже були тісно пов'язані родинними зв'язками або навіть проживали в єврейських містечках України. Батьки акторки познайомилися в Данії, де на той час жила її мати.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...