Очам важко повірити: Батько зафільмував, як "привид" затягує його дитину під ліжко (відео)

В мережі став надзвичайно популярним відеоролик з дитячої кімнати, на якому показано, як якась незрозуміла сила начебто тягне дитину під ліжко. Про це пише видання Mirror, передають Патріоти України.

За словами Джоша - батька дівчинки, він зафіксував жахливий момент, як "привид" тягне його малюка під ліжко. На кадрах із дитячої спальні видно, як дівчинка лежить на краю ліжка і грається зі своїми іграшками, а о 23:37 - відповідно до позначки часу на відео - стається щось дивне.

Джош завантажив відео на TikTok з підписом: "Мою дочку тягнуть під ліжко... Дружина думає, що вона повзла, але її щось потягло".

Чоловік вважає, що ці моторошні кадри свідчать про "паранормальну діяльність" у спальні його маленької дівчинки. Він навіть згадав, що люди йому говорили "віддати ключі від будинку привиду і піти".

З моменту публікації відео в соцмережах його переглянули майже 8 мільйонів разів і глядачі не можуть повірити в те, що вони бачать. Однак деякі припускають, що дитина гралася з іграшками на краю свого ліжка і в якийсь момент просто різко опустилася.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...