"Очередь, как в мавзолей, чтоб в моче искупнуться": У соцмережах діляться враженнями від басейну в окупованому Донецьку (фото)

Спека і труднощі з виїздом на які б то не було курорти примушують жителів тимчасово непідконтрольного Україні Донецька шукати варіанти відпочинку в самому місті. У місцевих пабліках в соцмережах обговорюють аншлаг в басейні в пікнік-парку «Роща», передають Патріоти України.
Користувачі веселяться, обговорюючи великі черги до басейну:

«Стоять в очереди, как в мавзолей, чтоб потом в моче искупнуться. Трэш».

«Удачи тем, кто в конце, до вечера простоять».
«Интересно они туда хоть поместятся все?»
«Изгадили все ставки, вот и получают».

Як часто буває, обговорення локальної події деяких коментаторів підштовхнуло до глобальних висновків:

«Ну для „русского“ Донецка много чего стало нормально. И нищенские зарплаты, и отсутствие работы, и лишение основных прав и свобод и многое другое».


Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...