"Очевидно, вони посварилися": Українець вбив росіянку на курорті в Перу

Українець Іван Кузьмін вбив росіянку Людмилу Лазаренко, з якою знімав один номер. Вбивство відбулось у курортному місті Юрімагуас у Перу. Про це повідомило видання El Comercio, передають Патріоти України.

За словами свідків, інцидент стався на третьому поверсі Центру інтегрального розвитку двох світів (Centro de Desarrollo Integral Dos Mundos) у місті Юрімагуас. Коли люди почули крики, то звернулись до працівників закладу. Саме співробітники зайшли до кімнати та побачили, що українець намагався розчленувати тіло жінки.

"Очевидно, вони посварилися, і в результаті чоловік завдав жертві кілька ударів, від яких вона померла. Власник вже зв'язався з чоловіком загиблої", — повідомили виданню у прокуратурі. Місцева влада не виключає, що під час вбивства чоловік міг перебувати під впливом наркотиків.

Журналісти також зазначили, що у Людмили Лазаренко у Таїланді є чоловік та доньки. Українця вже заарештували. Зловмиснику буде пред'явлено звинувачення у вбивстві за обтяжуючих обставин. Наразі вживаються заходи щодо репатріації останків жінки.

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...