Очевидці були шоковані: У Києві водій позашляховика переїхав каченят, які переходили дорогу (відео)

Кричущий випадок стався в Києві. Водій позашляховика переїхав каченят, які переходили дорогу слідом за качкою. Відповідне відео оприлюднили в соціальних мережах, передають Патріоти України.

У ролику видно, що качка з виводком каченят переходила дорогу. Водії пропускали пернату сім'ю, яка вже подолала більшу частину шляху. Водночас водій позашляховика пригальмував, але не зупинився, а просто переїхав каченят, які потрапили під його колеса.

Інші водії сигналили шкуродеру, але він не відреагував. Качка ж полетіла слідом за авто, яке вбило її малюків. При цьому постраждалі каченята не відразу померли, після наїзду вони ще билися в агонії.

Це не перший випадок, коли качка з каченятами переходять дорогу в Києві. Минулого разу водій зупинив автомобільний рух на проспекті Валерія Лобановського, щоб пропустити пернате сімейство.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...