Очікування знаку небес: Протоієрей ПЦУ передрік кінець "русского міра" в переддень Великодня

Протоієрей Православної церкви України, настоятель Свято-Миколаївського храму (м. Полтава) Олександр Дедюхін заявив, що, якщо на Великдень у Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі не буде сходження Благодатного Вогню, це принесе "кінець "русскому міру", зазначають Патріоти України.

"Благодатний Вогонь не сходить – його запалюють. Це стародавній обряд. Особливо популярним він став 2002 року, коли НТВ викупило права трансляції. Якщо Вогонь не зійде у прямому ефірі НТВ, це точно буде кінець "русского міра", – стверджує священнослужитель.

У цьому контексті протоієрей наголосив, що "Бог творить дива, але не на потіху людям. Так, це обман. Але наша віра не на тому ґрунтується".

Коментуючи висловлювані побоювання про те, що нібито відсутність Благодатного Вогню буде ознакою народження антихриста, він сказав: "У Біблії особливо нічого не сказано про народження антихриста, але про його воцаріння сказано у 13 главі "Одкровення".

"У Писанні написано, що антихрист запанує, коли "через беззаконня любов багатьох охолоне". Але поки у нас є любов, нам антихрист не страшний", – заявив протоієрей.

У той же час він додав: "Воцаріння антихриста – дуже добра ознака для християн, бо написано, що антихрист правитиме 3,5 роки, а потім буде пришестя Ісуса Христа".

Джерело: Обозреватель

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...