"Очолив п***расів": Журналістка Соколова влучно вгамувала депутата Держдуми за образу ЗСУ (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова яскраво дала відсіч депутату нелегітимної Держдуми Олексію Журавльову, який спробував образити воїнів Збройних сил України. Жорсткий стьоб окупанта телеведуча влаштувала в ефірі свого шоу "Вечір з Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

Зокрема Журавльов цинічно заявив, що українські захисники, котрі потрапили в котли під Іловайськом і Дебальцевим, нібито не є героями.
"Один російський депутат, експерт з героїзму назвав тисячі ветеранів Другої світової війни сц*кунами. Ну, дійсно, в оточення ж потрапили, які герої? Які герої могли бути у Брестській фортеці, безсоромні? Які герої могли бути в блокадному Ленінграді, оточеному Севастополі, Одесі, Вяземському котлі? Я ось прямо уявляю, як одному шановному експерту соромно за дідів. Сам же він в оточення ніколи не потрапляв. Хіба що в оточення п***расів на програмі "60 хвилин". Але таке оточення витримати – який героїзм потрібен! А він його не тільки витримав, а й очолив", – відповіла на випади Журавльова Соколова.

Крім того, Соколову глибоко обурив нахабний вислів російського депутата про те, що українська армія нібито "драпала, як могла" від російських окупантів.

"Наша армія так драпала, що навіть залишилася в Донецьку і його передмістях, так драпала, що стоїть в 16 км від Луганська. Так драпати, як у 1941, у нас не вийшло. Командування у нас тоді, звичайно, було ху*ове, але не настільки. І давайте не забувати, що навіть якщо спочатку дуже сильно драпаєш, відомо, чим це може обернутися для агресора. А наша війна ще зовсім не закінчена, на жаль", – вгамувала журналістка політика країни-окупанта.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...