Одеса - не "русский город": 20 громадських організацій міста вимагають від облради засудити "формулу Штайнмаєра"

За словами громадських діячів, прийняття та імплементація "формули Штайнмаєра" дорівнює капітуляції України.

20 одеських громадських організацій звернулись до Одеської обласної ради з вимогою скликати позачергову сесію обласної ради та засудити спробу виконання так званої "формули Штайнмаєра". Про це йдеться у сюжеті "Прямого", передають Патріоти України.

Відповідну заяву із підписами та печатками активісти направили у приймальню. За словами громадських діячів, прийняття та імплементація "формули Штайнмаєра" дорівнює капітуляції України, а будь-які кроки згідно неї загрожують територіальній цілісності нашої держави.

"Ми розуміємо, що сьогоднішня політика "зелених чоловічків" вкрай підозріла. Єдине, що у нас є - це опір громадянського суспільства. Як у нас було в 2013-14 роках, і ми не дали Януковичу розгорнути нас в сторону Росії, так і сьогодні я впевнений, що в 2019-20 рока ми не дамо Зеленському та його "молодій команді", - заявив громадський діяч Марк Гордієнко.

Джерело: Прямий

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...