Одеса-мама "рулить": В українців на ризькій митниці вилучили рекордну суму "кешу"

Про прибуття "багатих гостей" законослухняним прибалтам хтось "стукнув"

В аеропорту Риги у пасажирів приватного літака вилучили 400 тисяч євро і $500 тисяч. Борт прибув з Одеси, повідомляють Патріоти України з посиланням на Delfi.

"У ручній поклажі громадянина України 1954 року народження знайшли і вилучили $200 000 готівкою, у ручній поклажі громадянина України 1987 року народження $300 000 готівкою, у ручній поклажі громадянки України 1977 року народження - 100 000 євро готівкою, у ручній поклажі громадянина України 1950 року народження - 300 000 євро готівкою", - повідомляють місцеві правоохоронці.

У Службі держприбутків Латвії вважають, що ці гроші можуть мати нелегальне походження. Латвійські правоохоронці припускають, що один із затриманих пов'язаний з українською організованою злочинністю. Перевірку проводили в рамках інформації про можливі ризики переміщення через державний кордон Латвії великих сум готівки.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...