Одеса оплакує Дядю Вову: У шпиталі помер відомий волонтер і ветеран АТО, символ одеського Майдану Володимир Малофєєв

Малофєєв на ході в Києві.У ніч на 21 лютого в Одеському військовому госпіталі помер відомий волонтер і ветеран АТО Володимир Малофєєв, відомий також як Дядя Вова. Його називали символом одеського Майдану. Про смерть на своїй сторінці у Facebook повідомив волонтер Андрій Танцюра, зазначають Патріоти України. У Малофєєва діагностували онкологію, а госпіталізували його 17 лютого.

Малофєєв під час Революції Гідності

"Пішов Володимир Павлович, людина-легенда, людина-принцип, людина-душа компанії. Не знаю, чому так сталося, не знаю, чи могло бути інакше, але точно знаю, що останні дні свого життя Дядя Вова прожив у колі друзів. Він як дитина дивувався, що йому постійно телефонують, пропонують допомогу, приходять, він сказав, що відчуває себе як рок-зірка", – зазначив Танцюра.

Волонтер додав, що Малофєєв був активним учасником Революції Гідності і символом Майдану в Одесі. Також він брав участь у боях біля Дебальцевого, де отримав серйозне поранення.

Володимир Малофєєв.

"До останніх днів він займався військово-патріотичним навчанням дітей і молоді, був наставником у військово-патріотичній грі "Сокіл Джура", де вчив молодь військової справи", – розповів Танцюра.

Малофєєв на Донбасі.


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...