Одеський бунт: Містяни взяли в облогу облраду на захист Ройтбурда (фото)

Крейдою на асфальті прямо біля підніжжя будівлі облдержадміністрації люди намалювали силует Художнього музею.

Мітинг у Одесі. Фото: Культурометр.

7 вересня біля будівлі Одеської ОДА зібралися більше тисячі одеситів на підтримку художника Олександра Ройтбурда, якого на цьому тижні голосуванням на сесії Обласної ради звільнили достроково. На мітингу зажадали не тільки повернути Ройтбурду крісло директора Одеського Художнього Музею, але і розпустити Обласна раду, що приймає «неадекватні рішення», передають Патріоти України із посиланням на місцеве видання "Культурометр".

На мітингу помічені такі відомі політики, як мер Львова Андрій Садовий і Михайло Саакашвілі. Також багато відомих одеситів взяли слово зі сцени, де висловили повну підтримку Ройтбурду. Як повідомляють організатори мітингу, більш як тисяча одеситів залишили свої підписи на підтримку художника.

Одесити прийшли із саморобними плакатами. Мітинг тривав понад дві години. За цей час одесити підписали 1700 заяв. І бланків на всіх не вистачило. Люди погоджувалися чекати, поки підвезуть ще 1 500 аркушів заяв.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...