Одесит, який хотів параду окупантів у Києві, відбувся штрафом (фото)

Мешканцю Одеси присудили штраф у розмірі понад 100 тисяч гривень за виправдовування агресії РФ проти України. Про це повідомила спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері південного регіону, передають Патріоти України.

Київський районний суд Одеси визнав громадянина України винним у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії РФ проти України, глорифікації її учасників (ч. 1 ст. 436-2 КК України).

Вироком суду, відповідно до затвердженої угоди про визнання винуватості, його засуджено до покарання у виді штрафу в розмірі понад 100 тис. гривень в дохід держави: "Встановлено, що 32-річний одесит у публічному телеграм-каналі активно створював публікації, в яких виправдовував збройну агресію РФ проти України та окупацію її територій. У своїх дописах чоловік прославляв російських загарбників та заявляв, що очікує їхнього параду в Києві і залякував усіх, хто не погоджувався з такими твердженнями розправою, яка чекає на них у разі окупації. У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні".

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...