Одесит в інвалідному візку не послухався медиків і поспішив до кабінету МРТ - фото наслідків нагадують бойовик (фото)

В одній з приватних клінік Одеси стався нещасний випадок з пацієнтом - чоловік в інвалідному візку не послухався лікарів і поспішив до кабінету МРТ. У наступну ж секунду бідолаха зрозумів, чому до апарату магнітно-резонансної томографії заборонено наближатися із залізними предметами, передають Патріоти України.

Силою магніту пацієнта разом з коляскою буквально "втягнуло" в апарат МРТ, і в цій ситуації не обійшлося без наслідків. Фото публікує місцевий Telegram-канал "Ху**ая Одесса".

Всім, хто коли-небудь робив МРТ (ну або хоча б дивився "Доктора Хауса"), добре відомо - сильне магнітне поле увімкненого томографа може притягнути будь-які металеві предмети, які знаходяться поблизу. Особливо небезпечно, якщо вони знаходяться на людині або всередині неї - прикраси, пірсинг, металеві та магнітні імплантати, гвинти або ж пластини для зрощування переломів. Як зазначає джерело, пацієнт одеської клініки проігнорував застереження медиків і самостійно поквапився до кабінету МРТ.

На фото видно сліди крові, пошкоджені апарат МРТ та інвалідний візок. Подробиць про стан постраждалого наразі немає.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...