Одесит використовував маленьку доньку як прикриття для продажу кокаїну

В Одесі місцевий житель використовував маленьку доньку як прикриття для продажу кокаїну. ховав у дитячому рюкзаку. Про це повідомила поліція Одеської області, передають Патріоти України.

Чоловіка затримали на вулиці, куди він приїхав на таксі з партією кокаїну. Для конспірації він узяв із собою маленьку доньку, а «товар» поклав до її рюкзака, попередньо упакувавши в поліетиленові пакети та пачки з-під дитячих солодких паличок.

У чоловіка вилучили близько 1,4 кг кокаїну, заготовленого для збуту. Близько 680 грамів наркотиків вилучили на місці та перевірили експрес-тестом, який показав вміст кокаїну. Ще майже 700 грамів вилучили під час обшуку будинку чоловіка.

Чоловікові повідомили про підозру в незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів у великих розмірах з метою збуту (ч. 2 ст. 307 ККУ). За цією статтею йому загрожує від 6 до 10 років за ґратами з конфіскацією майна.

Суд відправив підозрюваного під варту з правом внесення застави в розмірі 5,2 млн гривень. Наразі правоохоронці встановлюють канал постачання наркотиків затриманому.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...