Одесити на електросамокатах зіткнулися на трасі здоров'я: Пролилася кров

В Одесі на трасі здоров'я, яка проходить уздовж моря, чоловіки зіткнулися на електросамокатах, зазначають Патріоти України.

Один із них рухався вгору, а інший, на швидкості, спускався. Камера спостереження зафіксувала, як вони намагалися роз'їхатися на вузькій ділянці, але не змогли, пише tsn.ua. Один із кермувальників упав і вдарився головою об асфальт. Його, непритомного, забрала "швидка".

Медики діагностували в чоловіка важку черепно-мозкову травму з переламом кісток,

"Зараз хворий опритомнів, стан його стабільний. Додаткові операції будуть потрібні, тому що в нього є дефект черепа, який через певну кількість часу нам доведеться розкривати", - повідомив завідувач нейрохірургічного відділення 11-ї міської лікарні Євген Давискиба. Зараз чоловіка прооперували й видалили гематому.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...