Одяг лежав далеко в полі: Під Одесою знайшли тіло напівоголеної дівчини (фото, відео 16+)

У поліції додали, що тіло дівчини було відправлено на експертизу, яка повинна встановити причину смерті, а також чи була вона мертва на момент можливої ДТП.

Під Одесою в районі ринку "7-й кілометр" на дорозі водії виявили тіло напівоголеної дівчини, інформують Патріоти України.

Як повідомили у відділі комунікації області, одяг загиблої було виявлено за 200 метрів від її тіла в полі. "У поліцію надійшло повідомлення про те, що в районі "7-го кілометра" було виявлено тіло напівоголеної жінки. На місці події правоохоронці виявили мертвою дівчину, попередньо зі слідами наїзду. Речі загиблої було виявлено за 200 метрів у полі. Її особа встановлюється", – розповіли у прес-службі.

У поліції додали, що тіло дівчини було відправлено на експертизу, яка повинна встановити причину смерті, а також чи була вона мертва на момент можливої ДТП. Як повідомляє Telegram-канал "Х***а Одеса", загибла, можливо, була вагітна.

"З'явилося відео з місця біля 7км, де виявили труп дівчини, можливо, була вагітна. Що трапилося – не зрозуміло, кажуть, що слідів від ДТП немає", – йдеться в публікації.

Увага! Відео містить ненормативну лексику і моторошні кадри!

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....