Одяг з Путіним і СРСР: В Україні зі скандалом почав роботу російський онлайн-магазин Wildberries (фото)

Найбільший російський онлайн-ритейлер Wildberries відкрив інтернет-магазин на території України. Водночас у мережі вже обурились через те, що на сайті можна придбати різноманітні товари з президентом держави-агресора Володимиром Путіним, а також одяг із забороненою в Україні символікою, передають Патріоти України.

Wildberries також запустив додаток для iOS в Україні і збирається представити аналогічний мобільний магазин для Android.

Що не так із асортиментом російської компанії

  • За пошуковим запитом на сайті ритейлера можна знайти різноманітні товари зі Сталіним, символікою Радянського Союзу і навіть з прославлянням російської поліції.
  • Крім того, українці також можуть замовити російські шкільні підручники, постери, наклейки та інші аксесуари з різними символами держави-агресора.
  • Загалом, будь-який товар на вибір із символікою окупанта тепер доступний в Україні.

Доставку товарів ритейлер планує здійснювати за допомогою логістичних партнерів через 8 000 точок видачі.



У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...