"Одягайте шапки": Синоптик розповіла, якої погоди чекати українцям у найближчі дні

"12-го лютого у більшості областей України випадатиме мокрий сніг, подекуди з дощем. Опади - від невеликих до помірних. Мокрий сніг братиме верх - бо дещо знизиться температура повітря", - пише на своїй сторінці в Фейсбук синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України, і продовжує:

Протягом середи максимально очікується 0+4 градуси, на Півдні буде трохи вище, +4+7 градусів. Вітер залишається західного напрямку, 7-12 м/с, пориви до 15-22 м/с.

У Києві сьогоднішнє ранкове сонце зміниться хмарами, після обіду з'являться опади. Середа знову буде вітряною та вологою, місцями мокрий сніг та дощ, температура повітря коливатиметься протягом дня близько +2, +3 градусів.

Прямо скажемо, така собі погода, на любителя. Тому усім – синоптичного терпіння, одягати шапки, не забувати парасолі чи хоча б каптури, серіалів про добре і людське, здоров'я, не звертати уваги на брудні вікна під сонцем, вітамінних солодких клементинок.

Між іншим, українська Вікіпедія каже: клементин (лат. Citrus clementina) – гібрид мандарина та апельсина з підвиду померанець, створений в Алжирі в 1902 році французьким священником і селекціонером братом Клеманом Родьє. Дякуємо, брате, що виручаєте маленькими сонечками у ці сирі непевні дні!".

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...