"Одна матір, а такі різні": Старша сестра зрадниці Наташі Корольової звернулася до українців

Старша сестра співачки-зрадниці Наташі Корольової, популярна у 90-х співачка Руся емоційно звернулася до українців. Знаменитість, справжнє ім’я якої Ірина Осауленко, публічно висловила підтримку рідній Україні. Відповідним відео з промовою Русі у TikTok поділився користувач з ніком pacharom88, передають Патріоти України.

У ролику зірка 90-х, яка вже понад 30 років мешкає в Америці, тримає у руках український прапор і наголошує, що Україна обов’язково переможе у кривавій війні, яку розв’язала Росія. "Я хочу сказати, що після 24 лютого у нас все змінилося. Хоч я вже 30 років живу в Америці, але ми на телефонах, ми дивимося новини вдома. Бо в мене вдома моя тітка, мої брати і їхні сини. В нас серце обливається кров’ю. Слава Україні! Ми переможемо! Слава ЗСУ!" - сказала сестра запроданки Корольової.

Своєю чергою юзери зазначили, наскільки різними можуть бути сестри. Коли одна всім серцем бажає перемоги рідній Україні, друга заробляє криваві рублі в країні-терористці:

  • Які різні сестри. Дякуємо тобі, Руся
  • Такі різні сестри. Корольова запроданка, а Руся патріотка
  • Від однієї матері такі дві різні сестри

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...