Одна отямилася тільки в лікарні: У Чехії чоловік жорстоко побив українок, дізнавшись їхню національність

У Чехії чоловік побив двох жінок після того, як дізнався, що вони з України. Про це повідомляє Novinky, передають Патріоти України.

Інцидент стався в неділю, 13 серпня. За інформацією видання, жінки сиділи і розмовляли на тротуарі, коли під'їхала машина і водій запитав, чи з України вони. Коли Лілія та її подруга Тетяна, кивнули головами, він проїхав ще трохи і одразу повернувся до двох жінок.

Потім він жорстоко напав на українок. У результаті одна з жінок потрапила до лікарні з розбитим обличчям. «Ми з дітьми пішли на карусель. Потім ми з Лілею сіли на тротуарі й розмовляли. До нас під'їхала Skoda Octavia з причепом, і чоловік за кермом запитав, чи не з України ми. Потім він проїхав кілька метрів, залишив машину заведеною і повернувся до нас», — описала ситуацію, що передувала самому нападу, українка.

За її словами, чоловік спочатку почав їх лаяти, а потім напав на них. «Спочатку мене тричі вдарили по обличчю. Потім він почав тягнути мене за волосся, щоб підняти. Він тут же накинувся на Лілю», — описала події Тетяна.

Жінка розповіла, що потім вона підбігла до його машини і витягла ключ із замка запалювання, щоб він не зміг поїхати. «Я вже збиралася викликати поліцію, коли двоє інших чоловіків підійшли до мене ззаду і вдарили в спину, від чого я впустила ключ на землю. Перший нападник підняв його, сів у машину і поїхав. Назустріч нам уже йшли двоє молодих дівчат і хлопець, які викликали поліцію і швидку допомогу, тому що Ліля лежала на землі, з обличчя текла кров», — сказала Тетяна.

Друга з українок мало що пам’ятає. «Я пам’ятаю три удари», — сказала вона.

Жінка прийшла до тями тільки в лікарні. Згідно з медичним висновком, у неї відкритий перелом щелепи, а також перелом вилиці та кісток носа. Прессекретарка поліції Єва Червенкова повідомила, що її колеги вивчають усі обставини справи.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...