Одна падлюка донесла на дотепника: На Камчатці держиморди Путіна затримали продавця магазину за "дескредитацію армії РФ та фінансування ЗСУ" (відео)

На Камчатці продавець магазину автозапчастин написав у зразку заяви на повернення товару ПІБ «ЗаКиев ЗаМир Рустамович» — ФСБ розпочала перевірку за статтями про «дискредитацію» ЗС РФ та фінансування ЗСУ, передають Патріоти України..

Наступного дня, після того як на зразок заяви звернула увагу пильна рашистка, власника магазину викликали в управління ФСБ. Також на саму точку прийшли співробітники поліції. Під час заходів з’ясувалося, що цей зразок заяви написав продавець магазину Леонід Ю. Поліцаям той заявив, що просто пожартував, а сам папірець уже знищив, пишуть місцеві ЗМІ.

“Я був у повному шоці, коли це побачив. Я з’ясував, що це за людина. Не міг собі уявити, що серед нас могла працювати така особистість. Хочу принести вибачення від усього колективу, від себе особисто», – заявив журналістам власник магазину.

Страшна цифра: У ВООЗ оцінили, скільки мільйонів українців можуть мати психічні розлади

понеділок, 16 вересень 2024, 6:00

В Україні близько 10 млн осіб мають ризик психічних розладів. Сюди належать як легкі, і важкі форми. Про це заявив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ доктор Ганс Клюге на пресконференції, пише «Укрінформ», передають Патріоти України. «Одне ...

Хлопець не дожив два дні до 16-річчя, дівчинці був лише рік: У моторошній аварії на Вінниччині загинуло двоє дітей

неділя, 15 вересень 2024, 23:40

В селі Райгород, що у Вінницькій області, сталася моторошна аварія за участю легковика та вантажівки. Загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець, 24-річна дівчина госпіталізована. Про це інформує поліція Вінницької області, передають Патріоти Укр...