Одна пані поскаржилась на побачене в поліцію: Чоловік у Польщі зняв труси та намилився на очах жінок та дітей (фото)

У Польщі в місті Гнєзно чоловік мився з гелем для душу в місцевому міському озері. Перехожих розізлило те, що він на очах у жінок та дітей зняв труси і за цим всі спостерігали. Про це пише epoznan.pl, передають Патріоти України.

Інцидент стався у суботу близько 21:00. Батьки з візочками, які прогулювалися в районі пляжу на озері Віняри, могли "милуватися" молодим чоловіком, який вирішив помитися у водоймі. Спочатку він намилив голову, потім все тіло, а далі зняв труси і почав митися.

Жінка, яка була на прогулянці з дитиною і якій не сподобалося таке видовище, написала скаргу. На її думку, тут повинні втрутитися служби. Не тільки тому, що чоловік роздягався, але й тому, що він забруднював воду.

Санепідемстанція у Польщі визнала, що один такий випадок не порушить екологічної рівноваги в озері, але додала, що таке купання треба робити у ванні. У санітарній інспекції пояснили, що в озерах трапляються й інші інциденти - миття автомобілів, а також купання собак. Роздягання і миття в озері на людях може бути розцінене як непристойна поведінка.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...