Одна з найкращих спортсменок України думає змінити громадянство - заявила, що винні чиновники

Всесвітньо відома українська боєць ММА, багаторазова чемпіонка з кікбоксингу, тайського боксу і К-1 Олена Овчинникова може прийняти громадянство іншої країни. Про це одна з найбільш титулованих спортсменок планети у бойових мистецтвах, яку називають найгарячішою українкою в MMA, зізналася у інтерв'ю "Спорт 24", передають Патріоти України.

За словами Олени, їй раніше надходило багато пропозицій змінити паспорт, але тоді вона відмовляла. "Сильно прикипіла до України. Можливо, це у мені говорить патріотизм", - сказала багаторазової чемпіонки світу та Європи.

Але останні декілька років Овчинникова наполегливо намагається пробитися у державні установи, щоб на неї нарешті звернули увагу та признали як українку, яка прославляє країну на увесь світ. Та всі спроби - марні. Хоча мета 34-річної спортсменки лише одна - розвивати свій вид спорту у рідній країні.

Тому зараз дівчина все частіше задумується над тим, щоб переїхати в іншу країну. "Останнім часом часто задумуюсь, чому б не поїхати за кордон і не виступати під прапором іншої країни. Там у мене набагато більше визнання та плюсів. Наразі я у роздумах. Ще є час поки заліковую травму, спробую далі битись у дверцята різних установ. Але якщо нічого не вийде, я все ж таки буду покидати нашу країну", - сказала вона.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...