Одна з них нагадувала смерть: Чоловіка перелякали моторошні льодові фігури біля його будинку (фото)

65-річного Бена Тучі із Онтаріо, що в Канаді, налякали дивні заледенілі фігури біля його дому. Чоловік розповів, що вони нагадували йому смерть та зиму. Про це пише dailymail.co.uk, передають Патріоти України.

Чоловік розповів, що коли він зранку побачив дивні зимові скульптури біля свого будинку, то вони нагадували йому Джека Фроста (персонаж англійського фольклору, що уособлює зиму - ред.) або ж смерть.

© Daily Mail
Чоловік каже, що дивні скульптури з'явились на березі озера Ері під час негоди. Він наголосив, що ймовірно через негоду вода з озера заледеніла на стовпі, утворивши моторошні скульптури.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...