Одна загинула на місці: У Росії після корпоративу до 8 Березня групу жінок придавило парканом (фото)

У 2020 році в Омську вже був подібний випадок.

В Омську сталася надзвичайна подія, в результаті якої загинула людина, ще двоє були госпіталізовані в медичний заклад. Про це повідомляє Lenta.Ru, передають Патріоти України.

Працівниці омського заводу "Омскшина" йшли з корпоративу, який проходив в місцевому ДК у рамках заходів святкування 8 березня, та стали жертвами бетонної стіни. Інцидент стався з вини тепловоза, який виїжджав з території підприємства і випадково зачепив ворота. Жінки, які йшли з корпоративу, зупинилися, щоб дати тепловозу проїхати, в цей момент плита обрушилася на них і вбила одну зі співробітниць заводу.

Наразі відомо, що прокуратура проводить наглядові заходи з метою з'ясувати всі обставини події. Представники прес-служби Міністерства охорони здоров'я по регіону зазначили, що одна з пацієнток відчуває себе краще, після госпіталізації її відправили додому. Друга пацієнтка, яка також постраждала після падіння стіни, відчуває болі, у неї діагностували перелом гомілки, жінку залишили в медичній установі.

У 2020 році в Омську вже був подібний випадок. Тоді обвалилася стіна складів між Транспортним університетом і Будинком друку. На щастя, в результаті НП ніхто не постраждав.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...