Одна жінка померла: На Дніпропетровщині через неякісний наркоз постраждали багато пацієнтів

Хворі з тяжкими ускладнення були доставлені до Дніпровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова.

У місті Кам’янське на Дніпропетровщині через використання неякісного наркозу під час операцій постраждало сім пацієнтів, з них одна жінка померла, передають Патріоти України.

Як повідомили у Кам’янському відділі поліції, в період з 17 по 19 грудня у лікарні під час хірургічних операцій використовувався медичний наркоз від якого постраждали сім пацієнтів. Хворі з тяжкими ускладнення були доставлені до Дніпровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова, де одна з постраждалих жінок померла.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 140 Кримінального кодексу ("невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов'язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого").

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...