Однак купити можна буде не усе: Українцям старше 60 років дозволили витратити "ковідну тисячу" в аптеках

Українці, яким уряд дозволив витратити кошти програми «еПідтримка» на ліки, зможуть купити їх як в аптеках, так і через Інтернет. При цьому немає значення, чи був виписаний на препарат рецепт, головне, щоб лікарський засіб був дозволений до застосування в Україні, інформують Патріоти України.

Водночас видання «На пенсії», посилаючись на роз'яснення Міністерства економіки, зазначає, що банки перевірятимуть вік людини в момент проведення платежу. Головне, щоб на момент покупки ліків йому вже виповнилося 60 років.

У свою чергу в Мінфіні вказали, що за кошти програми можна буде придбати виключно лікарські засоби, а не будь-які товари, що реалізуються в аптеці. Наприклад, не можна буде придбати:

  • препарати недоведеної ефективності (наприклад, дієтичні добавки);
  • косметичні засоби;
  • медичні прилади (в т.ч. апарати для вимірювання тиску, інгалятори тощо).

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...